JULEUDSALG: Spar op til 60% på julesweatere her »

Julesweater til mænd

Vil du gerne finde en julesweater til de mange julefrokoster? Eller har du måske en partner, der godt kunne bruge en vaskeægte julesweater til mænd til de kolde aftener? Eller mangler du lidt en drillegave?

En julesweater er ikke kun varm og lækker at have på. Den spreder også god stemning, uanset om udgangspunktet er, at den er flot eller kikset.

Skal du have købt en hurtigst muligt? Så lad os dykke ned i det.

DKK
DKK

Blå Julesweatshirt Dame

Se størrelser »
349,00 kr.

Julevest Dame

Se størrelser »
349,00 kr.

I'm Sexy and I Snow It Jule...

Se størrelser »
449,00 kr.

Merry Christmas Julesweater...

Se størrelser »
349,00 kr.

Merry Christmas Julesweater...

Se størrelser »
349,00 kr.

Ho Ho Ho Julesweater Dame

Se størrelser »
Original price was: 449,00 kr..Current price is: 179,60 kr..

Baa Baa Julesweater Herre

Se størrelser »
Original price was: 349,00 kr..Current price is: 139,60 kr..

Strikket Julesweater Dame

Se størrelser »
349,00 kr.

Elfie Julesweater Dame

Se størrelser »
Original price was: 349,00 kr..Current price is: 139,60 kr..

Same Procedure As Last Year...

Se størrelser »
449,00 kr.

De Tre Vise Fisk Julesweate...

Se størrelser »
349,00 kr.

Den "Kiksede" Julesweater -...

Se størrelser »
349,95 kr.

Jingle Bells Julesweateren ...

Se størrelser »
349,95 kr.

The Awesome Christmas Suit ...

Se størrelser »
699,00 kr.

Jumpsuit Rød - dame / kvinder

Se størrelser »
Original price was: 399,00 kr..Current price is: 299,00 kr..

Julesweatsuit Snemandens - ...

Se størrelser »
Original price was: 499,00 kr..Current price is: 249,00 kr..

Årets julesweater: Joy To T...

Se størrelser »
349,95 kr.

Årets julesweater: Santa Cl...

Se størrelser »
349,95 kr.

Den Klassiske Julesweater R...

Se størrelser »
349,95 kr.

Den Grønne Stemningsjuleswe...

Se størrelser »
Original price was: 349,95 kr..Current price is: 169,00 kr..

Vidunderlige Julesweater - ...

Se størrelser »
349,95 kr.

Den Folkekære Julesweater -...

Se størrelser »
349,95 kr.

Julemandens Flotte Juleswea...

Se størrelser »
Original price was: 349,95 kr..Current price is: 169,00 kr..

Hockey Sweater (Limited Edi...

Se størrelser »
249,95 kr.

Den Klassiske Julesweater B...

Se størrelser »
349,95 kr.

Penguin Dreamhoodie - Voksen

Se størrelser »
349,00 kr.

Årets julesweater: Cute Coo...

Se størrelser »
349,95 kr.

Årets julesweater: Baby It'...

Se størrelser »
265,00 kr.

The Cookie Sweater - herre ...

Se størrelser »
Original price was: 349,95 kr..Current price is: 249,95 kr..

Blå Julesweatshirt Herre

Se størrelser »
349,00 kr.

Retro Rensdyr Julesweater t...

Se størrelser »
179,00 kr.

Mumitrold Julesweater Dame

Se størrelser »
Original price was: 449,00 kr..Current price is: 359,20 kr..

Find en flot eller sjov julesweater til mænd

Julen er en dejlig tid. Den er en vigtig højtid for mange, fordi den er fyldt med traditioner og mulighed for lidt ekstra og hyggeligt samvær med familien. Men den står også på lækkert hjemmebag, gode julegaver og velsmagende julemad.

Nye traditioner kommer også til. Hvorfor ikke lade det være en julesweater? Selvfølgelig ikke kun en julesweater til mænd – men til hele familien. Den er et stort hit i England og USA, hvor den nærmest er et must i juletiden.

Vil du gerne hoppe med på traditionen eller gøre noget andet, har du mulighed for nemt og hurtigt at finde en lækker, grim eller sjov juletrøje til mand. Vi giver dig det fulde overblik og håber, at du på bare et øjeblik kan finde det helt perfekte match til en adventsgave, julegave eller anden julet gave til ham, du holder af.

Du har i hvert fald muligheden for at vælge mellem:

  • Billig julesweater til mænd
  • Sjove juletrøjer til ham
  • Kiksede juletrøjer til ham
  • Juletrøjer med lys

Lad dig inspirere til at komme i julestemning med juletrøjer!

 

En julesweater til mænd er perfekt til julefrokosten!

Ingen jul uden julefrokost. Det hører sig til. Det er svært at komme udenom. Skal du selv afsted til en eller flere julefrokoster? Eller har du en mand, bror eller kæreste, der skal det? Så giver det god mening at dukke op i en af de mange sjove julebluser til mænd, der er at få.

For er der noget, der giver anledning til opmærksomhed, så er det at dukke op i en sweater med julemønstre og måske endda også lys. Måske det endda kunne være et grimt motiv? Det er ikke trøjer, der er ment til at skulle være med til de fine gallaer. Men de er nærmest et must til julefrokoster og andre julede anledninger i de danske hjem.

Det er et sjovt indslag og vil helst sikkert vække opmærksomhed. Med en sweater gør det heller ikke så meget, hvis der bliver spildt lidt snaps eller kommer en plet fra en sildemad. For den skal trods alt bare gøre én ting; vække god stemning.

 

En julet juleaften med en julesweater til mænd

Det skal gerne være hyggeligt på alle ledder og kanter juleaften. Hvorfor ikke prøve nyt med julesweatere til hele banden? Måske det kunne være oplagt at give en julesweater til mænd, kvinder og børn til familien i adventsgave på sidste søndag i advent, så I alle sammen kan trække i sweatrene, når der skal pakkes gaver op, spises småkager og hygges efterfølgende?

Det behøver ikke være grimme sweatere. For det er også muligt at få flotte trøjer med afdæmpede eller klassiske julemotiver, som gør sig godt til et familiebillede og familiehygge.

Se bare de mange forskellige sweatere du har mulighed for at finde her på siden. Er du lidt usikker på stemningen over det, kan du alternativt give en julesweater til mænd til din partner på første søndag i advent og se, hvad reaktionen på den er. Er den et hit, er det bare med at gå all in på det!

 

En grim julesweater til mænd på ”Ugly Christmas Sweater Day”

Den er god nok. Sådan en dag findes faktisk. Faktisk er Ugly Christmas Sweater Day en international dag, hvor alle grimme juletrøjer bliver fejret. Det er de grimme trøjer fra mormor, der strikker en hvert eneste år. Det er de grimme trøjer, man køber for sjov. Uanset anledningen for, hvorfor du har fået den, er det bare med at vise den frem til netop denne dag.

Dagen falder den tredje fredag i december og er derfor ikke langt fra juleaften. Måske du kan gøre det til en tradition at samle venner eller familie til en dag, hvor I alle sammen mødes til en dag med grim sweater på? Det kræver selvfølgelig, at du har en. Så gå gerne på udkig!

Selvom vi er mange, der helst holder os til de samme traditioner hvert år, gør det ikke noget at tilføje lidt ekstra. For så er der bare en lille undskyldning for at mødes lidt mere i julen. Det giver også noget andet at se frem til og hygge sig om.

Og hvem kan ikke godt lide at få et ekstra smil på læben på en dag, hvor I alle sammen ser lidt sjove og kiksede ud? Det er dejligt befriende at kunne give lidt slip og bare hygge sig en hel dag med godter, film og aktiviteter, mens man ser grim ud. Det kan så absolut noget for sammenholdet.

 

Match en herre julesweater med sokker og pyjamasbukser

Når nu du alligevel er på udkig efter flotte, grimme eller sjove julesweatere til ham, hvorfor så ikke også tage skridtet videre og kigge på sokker eller pyjamasbukser, der matcher? Så kan du gå all in på julen og de hyggelige weekender og aftener, der venter, når decembermørket lægger sig.

Det er også som om, at en sweater bare bliver dét flottere, når den bliver matchet med andre beklædningsdele. Faktisk er det næsten sådan, at det ikke længere er kikset, fordi det er så gennemført et outfit.

Er det, hvad du gerne vil? Så find først den flotteste eller grimmeste juletrøje, du kan finde her og gå derefter på jagt efter øvrige elementer, der gør godt for dit outfit. Det er vi helt sikre på, at du ikke kommer til at fortryde.

 

Mangler du en gave til pakkeleg?

En juletrøje er lidt dyrere end en flad 20’er. Men det skal nu ikke holde dig fra at købe en god gave til pakkeleg sammen med gutterne eller vennerne. For hvorfor ikke afholde en pakkeleg med gaver, som rent faktisk er brugbare? Gaver, som I rent faktisk kan bruge til noget?

Det er meget sjovere (og også bedre for miljøet) at give gaver, som bliver brugt om og om igen frem for at blive smidt direkte ud, fordi det er noget billigt bras. Det bliver også pludseligt meget sjovere at spille pakkeleg, når man ved, at der rent faktisk er gode gaver på spil.

Du kan sagtens få en juletrøje for et budget omkring 300 kroner. Det er naturligvis meget at give. Men får du til gengæld en god gave retur, som du måske faktisk godt kan bruge eller har ønsket dig, er det penge, der er godt givet ud.

Hvem kan ikke også godt bruge en varm trøje at putte sig med i sofaen, når det er mørkt og koldt udenfor? Vi er i hvert fald helt sikre på, at det bliver et stensikkert hit med en julesweater til mænd som pakkelegsgave!

 

Hold godt øje efter tilbud på julesweater til mænd

Julen varer længe, koster mange penge. Men skal du gerne finde en julesweater til julefrokosten eller juleaften? Så kig dig gerne om efter tilbud blandt de sweatere, vi har fundet frem på hylden.

For der kan naturligvis ikke være jul uden også at være tilbud. Særligt ikke på dage som Black Friday eller de sidste dage op til 01. december. Vi vil gerne skyde julesalget i gang med en god pris på en julesweater, du bare må have.

Kig dig meget gerne omkring og lad dig inspirere af de mange forskellige trøjer, der er. Der er løbende tilbud på dem. Du burde derfor sagtens kunne finde en julesweater til en god pris.

Da de alle sammen er lavet med udgangspunkt i gode materialer, kan du også være sikker på, at du får en julesweater til mænd, der holder i mange sæsoner. Det gælder også, hvis du bliver så glad for sweateren, at du gerne vil bruge den hver eneste dag i december. Bare for at komme i god julestemning hver eneste dag.

Vi håber, du finder den perfekte julesweater til den bedste pris for dig.

 

Gå all in på julen med julesweatere i stride strømme

Vi har kun det sjov, vi selv laver. Vi er også selv ansvarlige for at gøre julen hyggelig og dejlig. Med en herre julesweater er du allerede kommet et godt stykke. For med sådan en på er det svært ikke at komme i godt julehumør.

Om du er på udkig efter en juleskjorte til mænd, sjove julesweatere til ham eller en hadegave til pakkespillet med vennerne, håber vi, at du finder den her. Klik dig ind på den enkelte herre julesweater, hvis du gerne vide mere om materiale, størrelse eller andet, der er relevant for dit valg.

Det er kun jul én gang om året. Så lad den gerne være god og mindeværdig med en sweater, der går over i familiens julehistorie!

Rigtig god jul.