JULEUDSALG: Spar op til 60% på julesweatere her »

Julesweater til damer

Er du en vaskeægte hyggegris, når det kommer til jul? Og mangler der lige prikken over i’et? Det kan meget vel være en julesweater til damer. For er der noget, den er, så er det at være julet og få julen med helt indenfor.

Der er mange forskellige varianter. Vi er ikke smagsdommere men blot passionerede juleentusiaster, der gerne vil give dig det bedste udgangspunkt for at sammenligne julesweatere til damer.

Vi håber, du kommer herfra med den bedste af slagsen.

DKK
DKK

Grøn Mumi Julesweatshirt Dame

Se størrelser »
449,00 kr.

Gul Påskesweater Dame

Se størrelser »
Original price was: 349,00 kr..Current price is: 209,40 kr..

Grim Blå Julesweater Herre

Se størrelser »
349,00 kr.

Freeze Julesweater Dame

Se størrelser »
449,00 kr.

Christmas Calories Juleswea...

Se størrelser »
449,00 kr.

MCGA Julesweater Herre

Se størrelser »
Original price was: 449,00 kr..Current price is: 179,60 kr..

Rullekrave Julesweater Dame

Se størrelser »
349,00 kr.

Dinosaur Julesweater Herre

Se størrelser »
449,00 kr.

Same Procedure as Every Yea...

Se størrelser »
449,00 kr.

Go Jesus, it´s Your Birthda...

Se størrelser »
449,00 kr.

Rudolf Julesweater Herre

Se størrelser »
449,00 kr.

Elegant Juleslips

Se størrelser »
60,00 kr.

Julehårbøjle Guld

Se størrelser »
39,00 kr.

Nissehue - Voksen

Se størrelser »
39,00 kr.

Julehårbøjle Rød

Se størrelser »
39,00 kr.

Julestrikkjole - Rød.

Se størrelser »
349,00 kr.

Eggcercise Påskesweateren -...

Se størrelser »
Original price was: 299,00 kr..Current price is: 224,00 kr..

Årets julesweater: Rocking ...

Se størrelser »
349,95 kr.

Årets julesweater: Påskekyl...

Se størrelser »
Original price was: 349,00 kr..Current price is: 261,00 kr..

Den Folkekære Julesweater.

Se størrelser »
399,00 kr.

Årets julesweater: Santa Cl...

Se størrelser »
59,00 kr.

Årets julesweater: Juletræe...

Se størrelser »
59,00 kr.

Pingos Julesweater LED - da...

Se størrelser »
349,95 kr.

Den Grimme Julesweater - he...

Se størrelser »
Original price was: 399,00 kr..Current price is: 169,00 kr..

Julefrokost Julesweateren -...

Se størrelser »
249,95 kr.

Årets julesweater: Jingle L...

Se størrelser »
Original price was: 349,00 kr..Current price is: 169,00 kr..

Den Ultimative Julesweater ...

Se størrelser »
349,95 kr.

Juletræets Julesweater Navy...

Se størrelser »
349,95 kr.

The Cookie Sweater - dame /...

Se størrelser »
Original price was: 349,95 kr..Current price is: 249,95 kr..

Isbjørns Julevest Herre

Se størrelser »
349,00 kr.

Gul Påskesweater Herre

Se størrelser »
Original price was: 349,00 kr..Current price is: 209,40 kr..

Retro Julesweater Herre

Se størrelser »
349,00 kr.

Skab julestemning omkring dig med en julesweater til damer

Er det ikke helt nok med varm kakao, brunkager, klementiner og juleklip? Er det som om, der lige mangler noget, for at den er helt hjemme? Så er vi ret så sikre på, at det er en julesweater, du går og mangler. Den er særligt god til dig, som måske synes, du er blevet lidt for gammel til en nissehue eller ikke synes, at den klæder dig specielt godt.

En varm og julet sweater klæder alle. Er du af kvindeligt køn, skal du selvfølgelig have dig en julesweater til dame.

Vi er også helt tossede med julen, hvorfor du kan være heldig at finde følgende gennem os:

  • Julesweater med lys til dame
  • Bomulds julesweater til dame
  • Lyserød julesweater til dame
  • Jule hoodie til damer
  • Jule cardigan til damer

Du behøver derfor på ingen måder at gå på kompromis med, hvad du godt kunne tænke dig at have på, mens du julehygger til julefilm eller klip-og-klister. I takt med at det er blevet mere populært herhjemme, er udbuddet af juletrøjer til damer, mænd og børn eksploderet. Det betyder derfor også, at du godt kan tillade dig at være lidt kræsen med, hvad du godt kunne tænke dig.

Der kommer altid nye designs til hvert år. Så klik dig endeligt gerne videre fra de forslag, vi har samlet her på siden, så du kan få en rigtig god og hyggelig jul.

 

Hvad er en god julesweater til damer?

En god dame julesweater er uden tvivl en, du føler dig godt tilpas i. Det kommer til udtryk på forskellige måder alt efter, hvem man er. Måske du har det bedst i en oversize dame juletrøje? Eller foretrækker en figursyet pasform? Måske du vægter materialet meget højt ved en julebluse til damer?

Det er kun dig, der selv ved, hvad der i bund og grund gør en rigtig god julesweater. Gør dig gerne nogle tanker om, hvad der vil få dig til at trække i din dame julesweater hele december. Hvad giver dig lyst til at hygge i den? Den skal også gerne være en sweater, du har lyst til at bruge igen til næste år.

Vi har gjort det muligt for dig at sammenligne forskellige sweatre her på siden. Når du klikker dig videre, vil du kunne se, hvad de er lavet af, hvordan pasformen er og meget andet. Brug gerne god tid på det, så du ender med at vælge en juletrøje til damer, du kan være glad for at have hængende i skabet.

 

Julesweater til damer med eller uden lys?

Overvejer du lidt at gå all in? Men er du ikke helt sikker? Det er om noget sjovt at have en sweater i skabet, der kan lyse op og eventuelt spille en melodi. Det er en god og sjov overraskelse, når kæresten, børnene eller børnebørnene kommer forbi og gerne vil julehygge.

Når du vælger en julesweater til kvinder med lys, skal du ikke være så nervøs for, om man kan se dem, eller om det ser kikset ud. For du får en sweater, hvor pærerne er så gennemsigtige, at de ikke er til at se, når lysene ikke er tændte.

Vælger du en med lys, skal du være opmærksom på, om den kan vaskes og i så fald, hvordan du vasker den, så lysene også virker efter, den har fået lidt vand. Her kan det være en god ide at gå efter en i ren uld, da det er selvrensende. Alternativt kan du hænge den ud på en blæsende dag – for da får du eventuelle lugtstoffer ud.

 

En julesweater til hende er en god gave!

Har du en partner, der bare ikke kan få nok af jul? Og kunne du godt tænke dig at overraske hende med en julet gave? Så passer det helt perfekt at kigge på juletrøjer til kvinder. For det vil være en gave, hun kan bruge om og om igen.

Vil du gerne gøre det til en særlig gave til hende, kan du overveje at sammensætte julesweateren sammen med en dåse hjemmebag, noget julechokolade og måske en invitation til jul i Tivoli eller et særligt julemarked? Det vil gøre sig som den helt perfekte og romantiske adventsgave.

Du kan være sikker på, at hun vil elske dig for det og give dig det største julekys. Det er også en god måde at gøre aftenerne lidt mere hyggelige på eller have en undskyldning for at gå lidt ekstra ind på julehyggen i hele december.

Klik dig gerne gennem den liste, vi har lavet ovenfor og se, om ikke der er en med et mønster eller en pasform, der skriger efter at komme i hendes klædeskab.

 

Skal den være kikset, sjov, sød eller sexet?

Kvinder har forskellige præferencer, når det kommer til julesweatere. Det har vi forsøgt at sammensætte sweatere ud fra. Vil du gerne ligne en vaskeægte skandinav? Så vælg en uldsweater i det flotteste strikkede mønster i rød, blå eller grøn.

Må det gerne være lidt mere sexet? Så er det måske ikke en sweater, du skal have, men i stedet en bluse, der viser lidt mere af formerne, når lyset bliver dæmpet og stearinlysene bliver tændt.

Eller er du måske bare på udkig efter en rigtig kikset en af slagsen som en sjov drillegave til din partner, mor eller søster? Det må du også gerne, for det er en julesweater også oplagt til, da den for mange er forbundet lidt med en kikset hadegave fra mormor.

Det fantastiske ved julesweatere med juletema er netop, at de kan gå i mange forskellige retninger. Om du er til det ene eller det andet, er det helt okay. For vi kan ikke alle være ens og behøver heller ikke at være det op til jul.

Så hvad er du til? Eller hvad er den heldige modtager til? Vi er spændte på, hvad du vælger og håber, at din tanke falder i rigtig god jord. Det er trods alt en tid på året, hvor vi skal overraske hinanden.

Rigtig god jagt efter en flot, sød eller kikset julesweater til damer.

 

Hvad koster en julesweater til dame?

Du finder julesweatre til alt lige fra 200 kroner og helt op til 500 kroner alt efter kvalitet, mærke og tryk. Nogle julesweater til kvinder er meget hypede, fordi de har et bestemt tema fra en reklame, en film eller anden trend.

Du får meget for omkring 400 kroner. Det er det typiske leje for en, når du går efter at købe den i november eller december. For her er efterspørgslen helt naturligt meget stor. Du kan også være heldig at finde nogle gode tilbud op til jul, hvis du har lidt tålmodighed. Her kan der sagtens være 100 kroner at spare, hvis du er heldig.

Men lad endelig ikke prisen være afgørende for, hvilken julesweater til dame du ender med at købe. For du skal vælge den efter, hvad du godt kan lide af stil og udtryk. For det bliver du langt mere glad for end at vælge en, der er et par hundrede kroner billigere.

Når du bruger den frem for at lade den hænge i skabet, er det også et langt mere bæredygtigt valg!

 

Find den flotteste julesweater til dame sammen med os

Hvorfor nøjes eller gøre noget halvt i julen, når du kan vælge at gå all in? Det er i hvert fald sådan, vi har det med julesweatre. For selvom de før har været mere hadet end elsket, er det klassikere, der er svære at komme udenom.

Har du udkig på en særlig juletrøje til damer? Eller har du et særligt mønster eller farve i tankerne? Jo mere tid du bruger på at finde den helt rette dame julesweater, jo større chance er der for, at det er en sweater, du hiver frem år efter år.

Husk også, at du kan finde og få alt lige fra julesweatshirt til damer til cardigans og almindelige trøjer. Så vil du gerne kombinere med sweateren til de varmere dage eller aftener, er der også gode chancer for, at du finder netop det.

Klikker du dig videre fra en af de varianter, vi har her på listen, kommer du videre til en webshop. Vil du gerne vide mere om den, inden du køber, kan du altid tjekke anmeldelser på nettet. Julen skal gerne være tryg og lun hele vejen igennem.

Rigtig god jul og julehygge!