JULEUDSALG: Spar op til 60% på julesweatere her »

Julesweater til børn

Skal der være jul for alle pengene i år? Og har du et barn, der bare ikke kan få nok, når det kommer til jul? Det er både hyggeligt og sjovt for dig og barnet med en julesweater til børn. Det er en god måde at komme i rette stemning på og at imødekomme den glæde, der er for julen og alt det, som den bidrager med.

Vi har samlet de flotteste og sjoveste juletrøjer til børn, der gør det nemt for dig at finde den helt rette til julebarnet.

DKK
DKK

Glimmer Rensdyr Julesweater...

Se størrelser »
299,00 kr.

Holly Jolly Sweater - Børn

Se størrelser »
249,95 kr.

Årets julesweater: Påskehar...

Se størrelser »
299,00 kr.

Rudolfs Jumpsuit - Børn

Se størrelser »
299,00 kr.

Lama Julesweater Børn

Se størrelser »
249,00 kr.

Årets julesweater: Cute Coo...

Se størrelser »
265,00 kr.

Santas Jumpsuit - Børn

Se størrelser »
Original price was: 299,00 kr..Current price is: 199,00 kr..

Årets julesweater: Påskekyl...

Se størrelser »
Original price was: 299,00 kr..Current price is: 224,00 kr..

Børn | Rudolf Julesweater Børn

Se størrelser »
349,00 kr.

Årets julesweater: Feliz Na...

Se størrelser »
249,95 kr.

Rudolfs Juletee - Børn

Se størrelser »
Original price was: 249,00 kr..Current price is: 69,95 kr..

Årets julesweater: Den Søde...

Se størrelser »
Original price was: 249,95 kr..Current price is: 169,00 kr..

Børn | Sødt Rensdyr Juleswe...

Se størrelser »
249,00 kr.

Den Elegante Julesweater Hv...

Se størrelser »
349,00 kr.

Den Eksklusive Julesweater ...

Se størrelser »
Original price was: 499,00 kr..Current price is: 149,00 kr..

Årets julesweater: Påskekyl...

Se størrelser »
Original price was: 299,00 kr..Current price is: 224,00 kr..

Isbjørn Julesweater Børn

Se størrelser »
249,00 kr.

Ya Filthy Animal Sweater - ...

Se størrelser »
229,95 kr.

Den Folkekære Julesweater -...

Se størrelser »
265,00 kr.

Rudolfs Julesweater Grøn - ...

Se størrelser »
265,00 kr.

Gamer Julesweater Børn

Se størrelser »
299,00 kr.

Pingvinernes Julesweater LE...

Se størrelser »
399,00 kr.

Nissehue - Børn

Se størrelser »
29,00 kr.

Vennernes Julesweater- Børn.

Se størrelser »
265,00 kr.

Børn | Rensdyr Rød Juleswea...

Se størrelser »
249,00 kr.

Scoodolfs Julesweater - Børn

Se størrelser »
Original price was: 349,00 kr..Current price is: 139,95 kr..

Den Stemningsfyldte Juleswe...

Se størrelser »
229,95 kr.

Årets julesweater: SANTA CR...

Se størrelser »
349,00 kr.

Rensdyr Juletræ Julesweater...

Se størrelser »
299,00 kr.

Børn | Peberkagehus Juleswe...

Se størrelser »
249,00 kr.

Årets julesweater: Julemand...

Se størrelser »
399,00 kr.

Årets julesweater: Walking ...

Se størrelser »
265,00 kr.

Find den perfekte julesweater til børn

Børn elsker jul. Det er der heller ikke noget at sige til med al den magi, som julen og december rummer. Der er så mange ting at glæde sig til og hygge sig med. Har du et barn, som du derfor gerne vil overraske med lidt ekstra? Eller som er så glad for jul, at det vil være en af de bedste adventsgaver eller julegaver med en julesweater?

Om det er til dit eget barn, en sød nevø eller måske charmerende niece, har vi samlet lidt af hvert på hylderne til, at du kan samle inspiration eller finde den helt rette julesweater til børn.

Du vil derfor kunne finde:

  • Julesweater til baby og små børn
  • Julesweater til dreng
  • Julesweater til pige
  • Julesweater med lys

Det er næsten som at åbne op for en helt anden verden, når du først begynder at kigge på julesweatere. For der er nærmest ikke de trøjer og print, du ikke kan få. Så lad dig rive med af julestemning!

 

Julesweater til børn med dyr

”Kender I den om Rudolph”… Han er i hvert fald mulig at få lige på maven med en vaskeægte juletrøje. Er en julehund bedre? Klik dig gerne rundt blandt vores univers af trøjer og se, om ikke du kan finde en, der matcher det, som barnet godt kan lide.

Der er så mange forskellige varianter at vælge mellem, at der måske endda også er plads til en overraskelse, som du eller barnet måske ikke selv har overvejet? For der er også snemænd og pingviner, der venter på at blive opdaget og komme med hjem på børneværelset.

Der bliver løbende tilføjet nye varianter til shoppen, efterhånden som vi nærmer os julen. Så er du ude i god tid, kan du sagtens være heldig at blive præsenteret for nogle nye og helt andre trøjer næste gang.

Husk dog blot at bestille i god tid, så du kan være sikker på at få den hjem, inden december nærmer sig for meget med hastige skridt. Du skal jo gerne kunne nå at pakke den ind og give den på det tidspunkt, du finder mest passende.

 

Julesweater med lys til børn – hvad skal man være opmærksom på?

Det er fantastisk at give en trøje, der kan lyse op! Det er helt sikkert også noget, der vil være et hit hos det enkelte barn. Særligt med tanke på de mørke morgener og aftener, hvor lidt lys kan være med til at sprede ekstra hygge.

Når du vælger at købe en børne juletrøje med lys, er det vigtigt, at du er opmærksom på, om den kan vaskes. Kan lysene tåle det?

Hvis ikke trøjen kan tåle det, kan du i stedet bruge en klud med sæbe der, hvor der måske har sneget sig en chokoladeplet eller to ind. Du kan også gøre meget for friskheden i tøjet ved at hænge den ud på tørresnoren. Det fjerner alle lugte.

Køber du en julesweater til små børn med lys, skal du også være opmærksom på, om der er små dele, der kan falde af ved vild leg.

Ellers er det bare at gå amok med shopperiet og juleriet.

 

Hvilket materiale er det bedste til en julesweater?

Der er ingen tvivl om, at uld og sweater er en rigtig god kombination. Det er også ultimativt den bedste løsning, hvis det er muligt. Men skal det være rent uld, er det som regel også en noget dyrere løsning til sammenligning med en julesweater til børn i bomuld.

Det bedste materiale vil derfor i denne henseende være bomuld. Særligt også med tanke på, at børn vokser meget hurtigt. Det er derfor også begrænset, hvor længe de vil have glæde af en uldtrøje.

Du finder primært julesweatere til børn i (bæredygtig) bomuld her på siden. Mange af dem er produceret efter høje bæredygtighedsstandarder, så du kan give dit barn, barnebarn eller niece en juletrøje med ekstra god samvittighed.

Det bedste materiale er jo i virkeligheden det, som du har det bedst med at gå efter, eller som du ved, at dit barn godt kan lide at gå med. Så klik dig gerne rundt og se, om ikke du kan finde en juletrøje til børn, der passer helt perfekt med det, du godt kunne tænke dig.

 

Start julen med en god sweater som adventsgave

Julen starter meget tidligt. For den bliver ikke kun skudt i gang med 01. december og julekalender. Det gør den også med første søndag i advent. Og hvorfor så ikke overraske med en ekstra stor gave i form af en julesweater til børn? Det vil være den perfekte start på julen, da barnet dermed kan få lov til at gå i den hver eneste dag frem til jul, hvis det er det, der er lyst til.

Sammen med et par småkager og måske en lille overraskelse i form af varm kakao senere på dagen, vil det uden tvivl være den ultimative gave på første søndag i advent.

 

Hvad koster en julesweater til børn?

Julesweatere bliver mere og mere populære til børn i gaver eller som en overraskelse lige op til jul. Det giver også god mening, da det for børn så er muligt at have Rudolph på det meste af december eller kan lege julemanden og hans kone sammen med andre børn.

Fordi børn er børn – og de leger meget – er mange af sweatrene også i materialer, der er lidt ekstra slidstærke og holdbare. Prisen for en julesweater til børn starter derfor på 249 kroner her på siden for de billigste.

Den endelige pris ser du dog først, når du klikker dig ind på den enkelte julesweater. For vi har ikke korrigeret i forbindelse med juletilbud, Black Friday tilbud eller andre tilbud, der gør det ekstra attraktivt med en eller flere af trøjerne.

Det gode ved en julesweater er, at den kan bruges igen året efter (hvis barnet ikke er vokset ud af den). Ellers kan den gemmes til søskende eller sælges videre igen til andre, der gerne vil overraske et barn i voksealderen med en julesweater.

 

Den kiksede julesweater til børn – når der er en drillenisse på spil

Behøver det ikke være så fint og fancy med den julesweater, du havde tiltænkt? Så er der også nogle kiksede varianter at vælge mellem. Der skal jo også gerne være plads til lidt sjov og løjer, når det er jul.

Selvom den valgte julesweater til børn måske ikke er den bedste eller flotteste, kan det måske alligevel godt ende med at blive den absolutte favorit for barnet. Netop fordi den er så sjov – og måske endda kan være noget, I kan være sammen om? Så bliver det vendt til en tradition.

Om ikke andet håber vi i hvert fald, at vi har sammensat et udvalg, der er kikset og sjovt nok, så du kan finde en god drillegave. Det er kun jul én gang om året – og her må man gerne være lidt af en drillenisse.

 

Find den bedste julesweater til børn her

Kan du nærmest ikke vente med at give en flot og lækker trøje til barnet? Og glæder du dig allerede nu til at se de store og glade øjne, når gaven bliver pakket op? For det vil uden tvivl være den reaktion, du kan regne med at få.

Er Rudolph favoritten? Er julemanden det helt store hit? Eller skal der bare være masser af sne og juletræer på trøjen? Der er meget stor forskel på, hvad du alt kan finde af julesweatere her på siden. Vi har forsøgt at samle alt, hvad samles kan. Så om du er på jagt efter en rød eller blå juletrøje eller har nogle andre og helt specifikke præferencer, er der gode chancer for, at du finder den her hos os.

Der er en julesweater til små børn såvel som til de store i flere forskellige størrelser. Det skulle derfor ikke blive noget problem hverken at finde til den mindste i familien, der oplever sin første jul og til barnet, der ikke kan snakke om andet, fra november begynder.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at det ikke er os, der sælger de enkelte trøjer. Det betyder, at du bliver ledt direkte over på en inkarneret julesweater-webshop, der har specialiseret sig i det. Så skulle du også have spørgsmål til de enkelte trøjer, levering eller noget helt tredje, er det bare at forhøre dig dem. Så hjælper de dig med at finde den helt perfekte trøje!